Impact van HRM-praktijkonderzoek  

HRM Praktijk & Onderzoek congres  

Dit congres heeft reeds plaatsgevonden. We zien u graag weer terug in 2022. Via deze link kunt u naar de terugblik van het congres van 6 november 2020.

Eenmaal in de twee jaar organiseert het HRM-lectoren netwerk, onderdeel van het Breed Platform Arbeid, het HRM Praktijk & Onderzoek congres. Dit congres biedt bezoekers een unieke gelegenheid om zich te verdiepen in de laatste trends en onderzoeksresultaten binnen het vakgebied van HRM. Er wordt praktijkgericht onderzoek gedeeld van en met vakmensen.   

Doelgroep:  HRM docenten, medewerkers en onderzoekers van hogescholen, onderzoekers van instituten en andere kennisinstellingen en HRM-adviseurs, (HR-)consultants en leidinggevenden van bedrijven ontmoeten elkaar en wisselen hun kennis en wat hen bezighoudt uit.  

Het 6e congres was een speciale digitale editie in verband met het coronatijdperk waarin we leven. Ook in deze editie was er weer de mogelijkheid voor docenten, onderzoekers en mensen uit het werkveld elkaar om elkaar te ontmoeten op vrijdag 6 november. De Hanzehogeschool  zorgde als host vanuit Groningen voor een programma waarin actie en rust elkaar op een dynamische manier afwisselden.  

Thema van het congres was Impact van HRM-praktijkonderzoek: de focus van het congres is de doorwerking van onderzoek en de resultaten daarvan naar de praktijk.