Activiteiten

Organisaties en HR in verandering: de robot de baas?


Organisaties en HR in verandering: de robot de baas?
Een gratis Massive Open Online Course is beschikbaar over de toekomst van werk en HRM op basis van vijf praktijkcases en onderzoek vanuit de HRM lectoraten.


Droom of realiteit
In hoeverre is het droom of werkelijkheid dat de robot de werkvloer zal overheersen, dat slimme systemen voor een hele andere relatie en manier van samenwerken tussen klanten, leveranciers en bedrijven gaan zorgen en in hoeverre verovert hypermoderne technologie als augmented reality, bedrijven? In deze online course leer je hoe organisaties, werk en de werknemer van de toekomst eruit zien. Middels cases van vijf bedrijven in de Smart Industry leer je wat de enorme impact van technologie is op bedrijfsvoering, manieren van samenwerken en de inrichting van werk.


Opzet
Na een korte introductie, waarin je leert wat er zo vernieuwend is aan Smart Industry en welke gevolgen Smart Industry volgens bedrijven gaat hebben op werk, doorloop je vijf cases. In elke van deze cases maak je kennis – aan de hand van tekst, videofragmenten en opdrachten - met een specifiek aspect van Smart Industry. De aanbevolen volgorde van de cases staat in onderstaande tabel weergegeven. De MOOC is echter zodanig ingericht dat je de cases in willekeurige volgorde kunt volgen of alleen een individuele case kunt doen. Het is echter zeer aan te raden om altijd beginnen met de cases Trumpf. Aan het einde van de MOOC kun je desgewenst een eindopdracht doen en laten toetsen voor certificering. 
De studiebelasting van de totale MOOC is vijf EC: 140 uur. 

Starten met de MOOC kan via deze link. Maak eerst een gratis account aan en kies vervolgens voor de MOOC Smart Industry. Bij vragen kun je altijd contact opnemen via info@techyourfuture.nl