Food for Thought

U kunt zich tijdens de ‘Food for Thought’ laten inspireren door het bijzonder veelzijdige onderzoek dat op de hogescholen plaatsvindt! In twee rondes van een halfuur gaat u tijdens de food for thought in kleine groepjes met praktijkonderzoekers in gesprek over onderzoeksideeën en andere vragen die onderzoekers graag voorleggen aan u als collega-onderzoeker. Het zijn informele sessies waar alle ruimte is voor het stellen van vragen en het vooruithelpen van de praktijkonderzoekers. Na afloop kunt tijdens een borrel uitgebreider napraten met de onderzoekers.

Themas zijn onder andere:

  • Why of work
  • Rebels praktijkonderzoek in het HBO met studenten
  • HR praktijken op het verlengen van de werkzame levens van medewerkers
  • Inzet studenten in onderzoeksprojecten van het lectoraat

Bijdragen van onder andere:

  • Karen Pak, Universiteit van Tilburg
  • Omar Habets, Hogeschool Zuyd
  • Joost van der Weide, Windesheim Flevoland
  • Jouke Post, Saxion
  • Janina Banis i.s.m. twee studenten HRM, TechYourFuture
  • Louis Celant, Windesheim Zwolle